Rens av alle rør 02.-16.08.2022

Av | 11. juli 2022

Borettslaget gjennomfører rens av alle rør for ventilasjon og avløp i perioden 2.-16. august 2022. Power Clean skal gjennomføre rensingen og har satt opp en kjøreplan for arbeidet. I den forbindelse må vi ha tilgang til alle boligene i hele borettslaget, både hovedleiligheter og utleieboliger, og det er visse forberedelser som må gjøres av beboer på forhånd. Alle andelseiere har fått brev om dette, med informasjon om kjøreplan og forberedelser.

Dersom det ikke er noen hjemme på det tidspunktet som er satt opp, kan andelseier gi fullmakt til at styrets representant kan benytte universalnøkkel (K1-nøkkel) for å gi tilgang. Det er andelseiers ansvar å klarere dette med eventuell leieboer. Andelseier må regne med at det blir gjennomført rens av rør for andelseiers regning dersom Power Clean ikke får tilgang til boligen(e) til oppsatt tid.

Er du beboer og har ikke hørt om dette? Da må du kontakte andelseier som leier ut til deg og finne ut når din bolig er satt opp.

Er du andelseier og har ikke fått med deg dette? Da må du snarest kontakte styret med informasjon om ditt andelsnummer, nummer på din(e) boliger og den epostadressen som styret kan nå deg på.